Auberginewrap2019-01-03T11:27:36+00:00

Project Description

 Voor 20 wraps

Auberginewrap met parmezaanse kaas

BEREIDINGSWIJZE

  1. Verhit een grillpan en de ovengrill. Snijd de aubergines in de lengte in dunne plakken. Bestrijk ze met olijfolie, bestrooi ze met zout en peper.
  2. Grill de aubergine per kant 2 minuten en leg de plakken aubergine op een ingevette bakplaat.
  3. Bedek elke plak met 1 eetlepel tomatensaus, geraspte Parmezaanse kaas, fijngesneden mozzarella en basilicumblaadjes.
  4. Gril de plakken licht om de kaas te laten smelten, laat ze even afkoelen en rol ze op. Besprenkel met een beetje olijfolie.

Ingrediënten

  • 2 aubergines

  • Zoutvlokken en zwarte peper

  • 150 ml tomatensaus (zie hieronder)

  • 1 grote handvol geraspte Parmezaanse kaas

  • 1 grote handvol fijngesneden mozzarella

  • 1 grote handvol basilicumblaadjes

Terug naar recepten
Terug naar recepten